Oxford SmartChart verkozen tot beste Office Product 2015
09-10-2015

De Oxford Smart Chart flipoverblok is verkozen tot het beste Office Product tijdens de Benelux Product Office Awards 2015.  Een onafhankelijke jury heeft Oxford Smart Chart uit een groot aantal inzendingen en genomineerden uiteindelijk verkozen tot het beste Office Product van 2015. De award en het juryrapport, met lovende woorden, werd voorgedragen en uitgereikt door de gastheer van de avond, Dirk Zeelenberg.

Oxford Smart Chart
Flipovers en de daarbij behorende flipoverblokken worden al jaren gebruikt en zijn niet weg te denken als ondersteuning bij een vergadering, presentatie, workshop of brainstormsessie. Vele varianten flipovers hebben we de afgelopen jaren voorbij zien komen en ook de flipoverblokken zijn in die veranderingen meegegaan. Echter een oplossing voor het overtypen/verwerken van de gemaakte aantekeningen was er tot nu toe nog niet.  

Oxford heeft nu dé oplossing. Oxford Smart Chart flipoverblokken!
 
Oxford heeft een speciale flipoverblok ontwikkeld die te gebruiken is met een gratis  app op je smartphone of tablet. Deze app helpt om snel en eenvoudig  aantekeningen te scannen, als een PDF bestand op te slaan en eenvoudig te delen via mail of te bewaren in de Cloud met behulp van Dropbox of Google Onedrive.

Nooit meer met grote vellen aantekeningen onder je arm naar kantoor.
Smart Charts, Smart Meetings!